nl

Uw projecten volledig beheerst op tijd

Met ruim 50 gedreven adviseurs werken wij samen met onze klanten aan complexe projecten, programma’s en portfolio’s. Wij stappen aan boord van een team en zorgen voor rust en inzicht. Samen met de klant verzamelen wij data en koppelen dit aan de factor tijd. Hiermee creëren we de juiste visualisaties en bouwen we aan het niveau van projectbeheersing. De klant krijgt zo de tijd om met de benodigde beslissingen succes te behalen.

Over ons

Primaned Projectadvies BV is in 1999 opgericht. In de beginjaren waren er vooral planning engineers in dienst en dit heeft zich de laatste 10 jaar doorontwikkeld naar Adviseurs en Managers Projectbeheersing met expertises op het gebied van Tijd, Geld, Risico’s, Stakeholders, Kosten, en Claim.

Nu hebben we een groep van meer dan 50 experts binnen de projectbeheersing. Zij brengen onze klanten rust in de aansturing van hun project en communiceren en visualiseren voor alle stakeholders rondom het project, programma of portfolio.

+274

projecten

18

rollen

48

producten & diensten

5

thema's

Gepaste en gedragen oplossingen

Wij leveren voor projecten, programma's en portfolio's een groot scala aan verschillende producten en diensten om onze klanten te helpen controle te krijgen op hun vraagstuk. Dit doen wij op regie of als gedefinieerd product. Onze adviseurs hebben ervaring om samen een gepaste en gedragen oplossing te maken wat niet altijd een 'planning' is, maar ook een visualisatie of advies kan zijn wat helpt in de praktijk. Wij helpen onze klanten binnen verschillende sectoren en thema's.

BEREIKBAARHEID

Samen met onze klanten werken we al ruim 25 jaar aan de verbetering van de bereikbaarheid van Nederland.

TECHNOLOGIE & INNOVATIE

Het ontwikkelen en mogelijk maken van de nieuwste technologie en innovatie is wat perfect aansluit bij onze missie om voor te lopen.

ENERGIETRANSITIE

De energietransitie mogelijk maken is iets wat wij op alle vlakken en sector-overstijgend zo snel en gecontroleerd mogelijk willen doen.

HUISVESTING

Helpen met het beheersen van complexe huisvestingsvraagstukken vinden wij gaaf en dit realiseren wij op tijd en op een duurzame manier, in combinatie met risico-, stakeholder- en costmanagement.

WATER(BOUW)

Het droog en veilig houden van Nederland is een missie die wij samen met al onze partners al jaren uitvoeren.

Werken bij Primaned Projectadvies

We zorgen voor Prachtige Projecten passend bij elke specialist. Want wij vinden het belangrijk dat elke specialist zijn ambities bij ons kan waarmaken. En hoe leuk is het om te werken aan projecten waar iedereen het over heeft?

Blijvende impact op onze maatschappij

Primaned Projectadvies zorgt met het beheersen en realiseren van prachtige projecten voor blijvende impact op onze maatschappij, in Nederland en daarbuiten. ​Samen maken wij de ambities van klanten en medewerkers waar en we bieden de beste omgeving voor mensen die onze passie delen. ​

Primaned Projectadvies heeft de sterkste positie in de wereld van projectbeheersing in het bedrijfsleven van Nederland. Daarmee binden en behouden we medewerkers en klanten langdurig. Deze binding en het vakkundig ontwikkelen en delen van de nieuwste kennis zorgt voor de grootst mogelijke meerwaarde voor elke klant. Samen realiseren wij ambities. We bouwen het beste carrièrepad voor elke medewerker en we zorgen voor maximaal projectsucces.