nl

Carrière. Ontwikkeling. Topbedrijven.

DPA matcht gespecialiseerde professionals aan uitdagende opdrachten bij gerenommeerde organisaties. De dienstverlener werft, verbindt, ontwikkelt en begeleidt deze specialisten zodat zij hun kennis en competenties doorlopend ontwikkelen en steeds de juiste expertise inbrengen.

Over ons

Als kennisgedreven partner bezorgt DPA zowel professionals als opdrachtgevers de wendbaarheid die nodig is om te kunnen meebewegen met hun markt. In uiteenlopende vakgebieden waar talent schaars en lastig te werven is. De juiste specialist op de juiste plek, daar draait het allemaal om.

1300

professionals

700

klanten

12

vakgebieden

30

jaar in detachering

DPA maakt werk van kennis

De vier belangrijkste voordelen van het inschakelen van een interim DPA-professional zijn flexibiliteit, kwaliteit (vakinhoudelijke kennis en zelfkennis), snelheid en een korte inwerktijd. DPA is voor opdrachtgevers een proactieve en flexibele kennispartner die met de juiste kennis doelgerichte oplossingen kan aanreiken voor de uitdagingen waar organisaties nu en in de toekomst voor komen te staan.

SUPPLY CHAIN & LOGISTIEK

Focusgebieden: planning, supply chain management, project management, warehousing.

IT

Goed opgeleide IT’ers voor iedere specialisatie. Van Cloud Consultants tot Frontend Developers en van Allround Systeembeheerders tot IT Infrastructuur Specialisten.

JURIDISCH

Juristen en advocaten voor ieder rechtsgebied. Van omgevingsrecht tot handhaving en van ICT- tot aanbestedingsrecht.

ENGINEERING

Ervaren engineers op het gebied van techniek, innovatie en efficiëntieverbeteringen.

COMPLIANCE & RISK

Experts op het gebied van integer zakendoen en risicomanagement, een vereiste binnen elke moderne organisatie.

BANKING & INSURANCE

Professionals die financieel dienstverleners helpen om snel te schakelen. Van financieel adviseurs tot schadebehandelaars.

SOCIAAL DOMEIN

Voor gemeentes die een impuls nodig hebben. WMO-consulenten, schuldhulpverleners, jeugdconsulenten en nog veel meer.

PROCUREMENT

Direct inzetbare inkoop-professionals. Focusgebieden: industrie, zakelijke dienstverlening, zorg, energie & infra, onderwijs en overheid.

FACILITY

Gedreven professionals die helpen bij het bereiken van een gegarandeerd hoog kwaliteits- en serviceniveau.

PRIVACY & INFORMATIEBEVEILIGING

Privacy & security officers die organisaties met een pragmatische aanpak helpen risico’s te identificeren en hun weerbaarheid te vergroten.

Werken bij DPA

Als je in korte tijd veel wilt leren en ervaring wilt opdoen bij verschillende toporganisaties, dan is werken bij DPA echt iets voor jou. Tijdens korte en afwisselende opdrachten vergroot je je kennis en skills, maar dan wel met de zekerheid van een vaste baan. Jij bepaalt de richting van jouw carrière, wij helpen je die vorm te geven.

Fluitend naar je werk

Werk is niet zomaar 'werk'. Werk moet uitdagen en écht matchen met wat je kunt. En in balans zijn met je kennis en vaardigheden. Want dat geeft plezier in je werk. Niet denken, maar doen. Zo komen we altijd tot de perfecte match. Linksom of rechtsom. Dàt werk.