nl

Improving your performance

Fagro is een toonaangevende organisatie op het gebied van interim finance & control. De belofte “Improving your performance” is het vertrekpunt voor de dienstverlening aan opdrachtgevers en de ontwikkeling van professionals. Fagro-specialisten zijn koplopers in hun vakgebied en tonen lef door duidelijke keuzes te maken, grenzen op te zoeken en zaken bespreekbaar te maken.

Over ons

Met hoogwaardige kennis op maat helpt Fagro organisaties om beter te presteren. De finance & control professionals bij Fagro hebben minimaal een hbo-diploma op zak en 1 tot meer dan 20 jaar ervaring in financiële functies. Hun vakkennis is altijd up-to-date en ze verbeteren zichzelf iedere dag.

215+

finance professionals

28

jaar in detachering

2

expertises

100+

interne trainingen per jaar

Organisaties beter laten presteren

Bij Fagro werken meer dan 245 finance professionals. Of het nu om een beginnend of ervaren specialist gaat, allemaal zijn ze even gepassioneerd bezig met hun vak. Ze zijn gemotiveerd om organisaties te helpen om blijvend beter te presteren.

Business Control

Professionals die ondersteunen bij het sturen van organisaties in een snel veranderende markt. Het verstrekken van relevante informatie aan het management en het optimaliseren van de bedrijfsvoering is daarbij cruciaal.

Accounting & Reporting

Professionals die organisaties begeleiden bij de uitvoering van de accounting & reporting processen én bij de implementatie van de procesverbetering en nieuwe wet- en regelgeving.

Corporate Governance

Finance professionals die organisaties ondersteunen bij de opzet en implementatie van control frameworks, de uitvoering van audits en bij procesverbetering (bijvoorbeeld via Agile, Scrum).

Robotic Process Automation

Met Robotic Process Automation (RPA) kunnen de 'non value added' werkzaamheden op eenvoudige wijze worden geautomatiseerd. Onze fintech professionals zijn bekwaam in UiPath en Blue Prism.

Data Analytics

Met Business Intelligence en Data Analytic tools zijn onze fintech professionals in staat om data van verschillende bronnen te koppelen waardoor grote hoeveelheden data inzichtelijk worden gemaakt.

Process Mining

Met behulp van Process Mining kunnen onze fintech professionals snel inzicht geven in de knelpunten binnen een proces en komt een mogelijke oplossingsrichting in beeld.

Werken bij Fagro

Dat jij gelukkig bent in jouw baan. Dat is het enige dat telt. Hoe we dat doen? Door te zorgen dat jij jezelf kunt ontwikkelen door training en opleiding. Door jou samen met een personal coach te laten werken aan je kwaliteiten. En door je uitdagende en afwisselende opdrachten te geven bij toonaangevende organisaties dicht bij huis. Zo kun jij groeien én bloeien!

Werkgeluk is de basis

Al sinds 1994 gaat Fagro voor maximale klantbeleving. Hierbij is werkgeluk van de Fagro-mensen de grootste succesfactor. Zij maken het verschil voor opdrachtgevers. Hierbij krijgen zij de juiste tools om zich te ontwikkelen en voorop te lopen in hun vakgebied. Waardoor ze in staat zijn om opdrachtgevers te helpen hun doelen te bereiken en ze hierin te ontzorgen.