nl

Finance professionals met blijvende impact

Voldoen aan de CSRD? Behoefte aan de kritische blik van een Risk Manager? Op zoek naar de strategische blik van een Business Controller? Of algemene ondersteuning nodig bij de financiën? ConQuaestor zoekt de beste finance professional voor de opdracht. Of het nu gaat om een trainee of een consultant met ruim 20 jaar ervaring. Of het gaat om tijdelijke vervanging of het leiden van een reorganisatie.

Over ons

Wij nemen de beste, meest gemotiveerde finance professionals in dienst en leiden die blijvend op binnen hun gewenste competence circle: Business & Control, Risk Management & Control, Data Analytics of Sustainability & Control. Binnen dat specifieke vakgebied voeren ze uiteenlopende opdrachten uit bij toonaangevende opdrachtgevers.

70

finance professionals

18

jaar ervaring

5

kernprofielen

4

competence circles

Financiële expertise

Onze hoogopgeleide interim finance professionals hebben, naast algemene kennis van en ervaring met het finance-vak, ook allemaal hun specifieke expertise. Daarin stimuleren we ze door te werken met vier competence circles. We organiseren regelmatig kennissessies om al onze professionals van alle vakgebieden op de hoogte te houden.

Finance & Control

Accounting en de P&C Cyclus - Business Control - Finance Control

Risk & Control

Governance: ERM, project risks & ORM - Risk management cycle - Risk culture

Sustainability & Control

Sustainability analysis - ESG reporting - CSRD reporting

Business Analytics

Data analysis - Data management - Infographics & Visuals

Werken bij ConQuaestor

ConQuaestor biedt jou een loopbaan of carrière, niet alleen een opdracht. Wie ben je, wat kun je en wat wil je? Dit zijn telkens weer belangrijke vragen voor het vinden van de ideale match met een project en opdrachtgever. Op die manier groeit je baan met je mee. En blijf jij voldoening halen uit je werk!

Blijvende waarde toevoegen

De beste finance professionals plaatsen op de juiste opdracht. Dat is wat ConQuaestor drijft. Met tijdelijke krachten, blijvende waarde toevoegen. Op een intelligente manier, zonder het ingewikkeld te maken. En door betrokken, leergierig en ondernemend te zijn.