nl

Nederland toekomst­bestendiger maken

Balance levert maatwerk. En helpt opdrachtgevers koers te houden in een continu veranderende, steeds beter geïnformeerde samenleving. Iedere beslissing moet bijdragen aan de hogere doelstelling: Nederland samen toekomstbestendiger maken. Balance wordt niet gedreven vanuit eenzijdige idealen of hippe trends: de dienstverlener werkt aan realistische oplossingen voor de hedendaagse complexe opgaven.

Over ons

De professionals van Balance combineren vindingrijkheid en integraal denken met het realiseren van duurzaam resultaat. Balancers zijn actief in de sectoren Energietransitie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit & Infrastructuur en Waterveiligheid, waar voor zowel overheidsinstanties als voor de aannemerij aan projecten in de fysieke leefomgeving wordt gewerkt. Hoe groter en complexer de uitdaging of opdracht, hoe beter! Met energie, focus en aandacht willen Balancers samen met opdrachtgevers werken aan een zichtbare en blijvende verandering van de omgeving.

150+

professionals

7,5

gemiddelde waardering medewerkers

20+

jaar actief

10

expertises

Groot in projectmanagement

Balance is een kwaliteitsspeler in de markt van projectmanagementbureaus met al jarenlang een duidelijke focus op grootschalige civiele infraprojecten. Met diverse expertises maakt Balance van elk complex project écht resultaat.

Het uitgebreide kennisnetwerk dat Balance biedt, zorgt ervoor dat alle Balancers snel toegang hebben tot kennis en kunde die nodig is om te ontwikkelen en daarmee een waardevoller bijdrage te kunnen leveren aan zowel de klant als fysieke leefomgeving.

CONTRACTMANAGEMENT

Kwaliteit in alle projectfases door beheersbare contracten. Helder, logisch & samenwerkingsgericht.

ENERGIETRANSITIE

De weg naar een duurzame energievoorziening vraagt om een krachtige regierol.

GEBIEDSONTWIKKELING

Het verbinden van ontwikkelingen en verbeteringen met organisatiedoelen.

INFORMATIE- & ASSETMANAGEMENT

Kennis en techniek optimaal laten samenwerken in iedere organisatie en bij ieder project.

INTEGRALE PROJECTBEHEERSING

Kostenbeheersing, het waarborgen van kwaliteit en in kaart brengen van risico's.

OMGEVINGSMANAGEMENT

Creëren van draagvlak voor projecten.

PROJECTMANAGEMENT

Succesvolle projecten op basis van de brede ervaring van Balance.

TENDERMANAGEMENT

Tendermanagement helpt bij aanbestedingstrajecten. Van het kiezen van de winnende strategie tot de eindevaluatie.

SUBSIDIES

De adviseurs van Balance begeleiden bij alle aspecten van subsidiemanagement. Van aanvraag tot audit.

VISUAL CONSULTANCY

Visual consultancy via Balance draagt bij aan een heldere boodschap, begrip en een krachtige verbinding tussen het project en de betrokkenen.

Werken bij Balance

Als je voor Balance kiest, kies je voor interessante projecten, afwisseling in projecten en afwisseling in opdrachtgevers, aandacht voor jouw loopbaanontwikkeling en kennisvergaring. Bij Balance werk je mee aan een zichtbare en blijvende verandering van de omgeving. Omdat Balance vooral voor overheidspartijen werkt, lever je een sociaal-maatschappelijke bijdrage. Namelijk Nederland toekomstbestendiger maken, door blijvende resultaten te boeken op tijdelijke projecten.

Samen aan een toekomst werken

Met energie, focus en aandacht wil Balance Nederland samen toekomstbestendiger maken. Dit wordt gedaan op het gebied van Energietransitie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit & Infrastructuur en Water.