nl

ITforKids & JINC

EIFFEL is al jaren ISO 14001 gecertificeerd en heeft het ICT-beleid en afvalscheidingsbeleid daar verder op doorontwikkeld. Zo werkt EIFFEL bijvoorbeeld samen met ITforKids. Deze organisatie neemt ICT materiaal in en zorgt dat data gecertificeerd wordt verwijderd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. ITforKids zet vervolgens een vraag uit in de markt voor opkoop en het geld gaat naar een goed doel. In dit geval naar de organisatie JINC (Ieder kind heeft talent.) JINC strijdt samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

Spieren voor Spieren

Topsport en EIFFEL worden vaak in één adem genoemd. Logisch ook: het staat aan de basis van het merk, de mentaliteit van werknemers en de visie van EIFFEL op ontwikkelen. Maar voor kinderen met een spierziekte is sporten absoluut niet vanzelfsprekend.

Spieren voor Spieren, de stichting waar EIFFEL-talentcoach Minke Booij directeur is, heeft een duidelijke missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan. EIFFEL steunt deze missie door jaarlijks te doneren.