nl

Bouwen op mensen

De perfecte verbinding leggen tussen de behoefte van een klant en de ambities van de medewerker. Dat maakt TASK trots! Vanuit de warme thuisbasis in Utrecht en op projectlocatie bij publieke opdrachtgevers werken zij, op het gebied van Integraal Projectmanagement (IPM), samen aan projecten in de markten Mobiliteit, Water, Ruimte en Energie.

Over ons

TASK is een projectorganisatie die publieke opdrachtgevers ondersteunt met integraal projectmanagement voor het realiseren van projecten in de markten Mobiliteit, Water, Ruimte en Energie. De organisatie verbindt met opdrachtgevers d.m.v. projectinzet, productvragen en kennisontwikkeling. Door continu te werken aan de ontwikkeling en motivatie van medewerkers staat kwaliteit centraal. TASK’ers onderscheiden zich met ondernemersgeest, betrokkenheid en samenwerking.

8

gemiddelde waardering medewerkers

70

lopende projecten

25

jaar actief

65

professionals

Strategische doelen realiseren

Door de hoogwaardige dienstverlening van TASK realiseren publieke opdrachtgevers hun strategische doelen in programma’s en projecten. Met een familiecultuur als basis creëert de organisatie leuk werk voor klanten, medewerkers en partners. TASK is de verbindende factor en wordt gezien als een organisatie die bouwt op mensen.

OMGEVINGSMANAGEMENT

De professionals van TASK bieden organisaties diensten, producten of trainingen op maat aan. Een complexe omgeving was nog nooit zo handelbaar.

CONTRACTMANAGEMENT

Actief in zowel de plan- en uitwerkingsfase, realisatiefase, de beheer- en onderhoudsfase van projecten. De aandachtsgebieden zijn het inkoopproces, contractvoorbereiding en -beheersing.

PROJECTMANAGEMENT

Gericht op de markten mobiliteit, water, ruimte en energie. Professionals met een brede achtergrond en kijk op complexe uitdagingen.

PROJECTBEHEERSING

Beheersen van de risico’s van projecten met de juiste maatregelen. Faciliteren en bevorderen van kennisdeling binnen projectteams.

Werken bij TASK

Werken bij TASK betekent werken in een prettige omgeving waar je met een vaste thuisbasis kunt excelleren op diverse projecten van TASK. Als projectconsultant van TASK kom je terecht in een van onze expertiseteams, ingedeeld naar het IPM-model (contractmanagement, omgevingsmanagement, projectmanagement en projectbeheersing). Vanuit dat team werk je aan projecten van TASK.

De klanten van TASK zijn publieke projectorganisaties in de markten infra en ruimte. Bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, ProRail, Provincies, Gemeenten en Waterschappen. Onze projectconsultants zijn daardoor voornamelijk werkzaam aan opdrachtgeverszijde in projecten.

De perfecte fit tussen behoefte en ambitie

Bij TASK wordt dagelijks gewerkt aan een duurzaam, mooi, veilig en beter bereikbaar Nederland. De drijfveer van de organisatie is om medewerkers en klanten te helpen in het verwezenlijken van hun ambities. De perfecte verbinding leggen tussen de behoefte van de klant en de ambities van de medewerker. En dit langdurig weten te behouden. Dat noemt TASK de ‘fit’ die centraal staat in de missie van de organisatie.